Als klein meisje was ik altijd creatief bezig. Dat begon met heel veel tekenen en knutselen. Later werd dat ook fotograferen, kleding ontwerpen én naaien. Maar ook lampen maken, schmincken. Echt, de creativiteit ging alle kanten op!

Toen ik de middelbare school had afgerond was het voor mij geheel duidelijk; ik wilde naar de kunstacademie. Het liefst wilde ik autonoom kunstenaar worden. Omdat ik dacht dat dat geen brood op de plank zou brengen, heb ik voor de richting illustratie gekozen.

Eenmaal klaar met de opleiding voelde ik me heel onzeker.Ik had geen idee hoe ik het moest gaan aanpakken. Hoe moest ik aan opdrachten komen? Om toch een inkomen te hebben, naast zo nu en dan een opdracht, heb ik een administratieve 'bijbaan' genomen. want tja, er moest toch huur betaald worden. Van illustreren kwam niets meer terecht.

Nu, na een aantal drukke jaren, ben ik met mezlf aan de slag gegaan. Ik ben gaan mediteren en heb me verdieptin allerlei manierenom mezelf verder te ontwikkelen en weer bij mijn eigen kern te komen. En dat is gelukt!

Ik maak schilderijen als autonoom kunstenaar, maar het zijn wel werken met een verhaal. Mijn achtergrond als illustrator komt duidelijk naar voren in mijn werk. Behalve dat ik iets moois wil maken voor in je huis of kantoor, wil ik je ook iets geven waardoor je de gelegenheid krijgt voor een moment van bezinning. Iets dat je op elk moment van de dag terug kan brengen bij jezelf. Je een moment kan geven dat je kunt nadenken over wat nu echt belangrijk voor je is. Kortom, een mooie 'Reminder' om even bij jezelf stil te staan.